Колачиња на веб страната

Оваа веб страница користи колачиња за различни намени. Тие се првенствено важни за работењето на веб услугите. Колачињата за анализа на пребарувањето овозможуваат подобро корисничко искуство, полесно користење на страницата и приказ на содржини што Ви се важни.

x

КОЦКИ / КАЛДРМА

ТРАДИЦИОНАЛЕН КАМЕН ВО МОДЕРНИ УРБАНИ ПРОЕКТИ


Тој е се попопуларен избор за огромен број на урбани проекти како: улици, пешачки патеки, граничници на патеки-ивичњаци и во многу други аспекти на урбаната архитектура. Нашите гранитни сетови ви овозможуваат да го доловите традиционалниот шарм на гранитот и да внесете малку историја на вашиот проект. Крин КГ може да ви помогне да постигнете, нешто што изгледа традиционално, но кое е доволно отпорно за да го поднесе притисокот на современиот сообраќај.

Стандардни големини: 10х10х10 см, 10х10х5 см; 8x8x8 cm; 6x6x6 cm, и останати димензии