Колачиња на веб страната

Оваа веб страница користи колачиња за различни намени. Тие се првенствено важни за работењето на веб услугите. Колачињата за анализа на пребарувањето овозможуваат подобро корисничко искуство, полесно користење на страницата и приказ на содржини што Ви се важни.

x

Mariovo Krin ®

Крин КГ го поседува рудникот на најпознатиот гранит на овие простори, познат под името "MARIOVO KRIN ®". Негова експлотација се врши од 1998 год. Лоциран е на 30 км. од Прилеп во близина на селото Крушевица, Мариово. Вкупното годишно производство на комерцијални блокови изнесува од 4000 до 5000 м3.

полирано

сечено

противлизгачко

Гатерисана полирана табла