Колачиња на веб страната

Оваа веб страница користи колачиња за различни намени. Тие се првенствено важни за работењето на веб услугите. Колачињата за анализа на пребарувањето овозможуваат подобро корисничко искуство, полесно користење на страницата и приказ на содржини што Ви се важни.

x

РАБНИК / ИВИЧЊАК

Основен уличен придружник, направен да трае, за возила, пешачки патеки или за совладување на висински разлики. Најчести големини се: 24/18/L; 18/12/L, 15/8/L или изработка по Ваши цртежи и димензии.

 

Видови ИВИЧЊАЦИ:

 

  • СЕЧЕНИ - сечени од сите страни

 

  • СЕЧЕНИ / КРШЕНИ - 4 страни сечени 2 страни кршени

 

  • РАДИЈАЛНИ - обработени на ЦНЦ машина

 

  • КРШЕНИ - кршени од сите страни