Колачиња на веб страната

Оваа веб страница користи колачиња за различни намени. Тие се првенствено важни за работењето на веб услугите. Колачињата за анализа на пребарувањето овозможуваат подобро корисничко искуство, полесно користење на страницата и приказ на содржини што Ви се важни.

x

ЗА НАС

Преработувачките капацитети на нашата фирма се наоѓа на самиот магистрален пат Прилеп-Битола (поточно 7km од Прилеп према Битола од левата страна) на плац со површина од 63.000,00 m2.

Опремена е со најсовремени машини за обработка на гранит и мермер од познати италјански производители како "Bombieri & Venturi", "Pedrini", "Fraccaroli & Balzan", "Pellegrini", "Marmo Meccanica", со што е овозможена потполна автоматска обработка на каменот.

Годишниот производствен капацитет е преку 150.000,00 m2.

Нашиот тим од архитекти и инженери е со над 30 годишно искуство во оваа област, со бројни успешно остварени проекти зад себе како во земјава така и во странство.

На нашиот лагер плац можете да најдете голем број на производи почнувајќи од блокови до финални производи во големи количини, со што можеме да излеземе во пресрет на било каков проект.