Колачиња на веб страната

Оваа веб страница користи колачиња за различни намени. Тие се првенствено важни за работењето на веб услугите. Колачињата за анализа на пребарувањето овозможуваат подобро корисничко искуство, полесно користење на страницата и приказ на содржини што Ви се важни.

x

Bianco Krin ®

Во сопственост на Крин КГ лоциран на 15 км. од Прилеп во близина на селото Мраморани се наоѓа рудникот за гранит, познат под името "BIANCO KRIN ®". Негова експлотација се врши од 1998 год.  Вкупното годишно производство на комерцијални блокови изнесува од 4000 до 5000 м3.

полирано

сечено

противлизгачко

Гатерисана полирана табла