Колачиња на веб страната

Оваа веб страница користи колачиња за различни намени. Тие се првенствено важни за работењето на веб услугите. Колачињата за анализа на пребарувањето овозможуваат подобро корисничко искуство, полесно користење на страницата и приказ на содржини што Ви се важни.

x

Црква "Св. Петка"

Локација

Прилеп

Изведено

2017

Материјали

Розе Крин, Мариово Крин, Поличе Крин