Колачиња на веб страната

Оваа веб страница користи колачиња за различни намени. Тие се првенствено важни за работењето на веб услугите. Колачињата за анализа на пребарувањето овозможуваат подобро корисничко искуство, полесно користење на страницата и приказ на содржини што Ви се важни.

x

Централен Плоштад во Прилеп

Локација

Прилеп

Изведено

2013

Материјали

Мариово Крин - (мазно, штоковано, коцка)

Зимбабве - полирано